Deze site maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website.

Leer meer

Log in op jouw account

Registreer je account

*Verplichte velden

Handelskalender

Hold dig ajour med alle begivenheder, der finder sted på det globale marked. CTmatadors økonomiske kalender inkluderer begivenheder, der påvirker det finansielle marked.

Den økonomiske kalender i realtid

Den økonomiske kalender indeholder diagrammer over datoer eller begivenheder, der kan påvirke bevægelsen af individuelle kurser på værdipapirer eller markeder generelt. Begivenheder, der er opført i den økonomiske kalender, omfatter prognoser for fremtidige finansielle eller økonomiske begivenheder, rapporter om seneste finansielle begivenheder.

Den økonomiske kalender hjælper handlende med at forudse økonomiske begivenheder og planlægge deres handler i overensstemmelse med forretningsplanen. Dette er vigtigt, fordi hver hændelse fører til ændringer i værdien af forskellige instrumenter.

Hvad er en økonomisk begivenhed?

Hver begivenhed, der skete i den finansielle verden, påvirker økonomien. Økonomiske begivenheder, der afspejles i regnskabet, bør relateres til virksomhedens økonomiske tilstand og objektivt måles i monetære termer.

Begivenheder, der er mere specifikke for virksomheden, såsom underskrivelsen af en ny ansættelsesaftale, ansættelsen af en ny administrerende direktør, salg af udstyr eller blot den betalende månedsløn er meget vigtige for handlende. Hver af disse begivenheder kan påvirke en bestemt virksomheds økonomiske ressourcer.

Betydningen af den økonomiske kalender

Hvis du ønsker at blive en avanceret erhvervsdrivende, så er den økonomiske kalender en af dine bedste venner. Du behøver ikke bruge meget tid der; denne tid er dog vigtig, hvis du ønsker at blive en stabilt profitabel daytrader.

Gemakkelijke rekeningopening

1) Vul ons online formulier in
2) Stort geld op uw rekening
3) Begin met handelen